Deci:
Sa fi admin nu inseamna neaparat sa ai niste accese in plus fata de un player normal, sa fi admin e mai mult de atat.Sa o luam asha in ordine
*Trebuie sa respecti jucatorii la fel si admini..fara jigniri,amenintari,injuraturi,mistouri eTc
*Trebuie sa fi atent la tot ce misca pe server..sa vezi cum vorbesc jucatorii intre ei sa fi atent cum joaca jucatorii sa fi atent la abuzuri sau BUG-urile care se fac (si sai pedepsesti).
*Alta chestie ff importanta pentru toti ..conteaza ff mult nickul care il ai pe server ca admin...Nu cum am intanliat la uni cu ! | si alte porcari..Fratilor maturizativa nu mai puneti nickuri de cocalari si de prost gust k alea si le pun doar copii sub 14 ani..ati obs k ma iau de admini/playeri cu nickuri de genu asta..nu numa k se face acel admin de Cacao..dar daca intra altii mai cu capu pe umeri si vede asha ceva..zice k Ownerul e prost k da admine la toti copii (aici imi cer scuze daca am jignit ownerul -Iggy-)
*Alta problema legata de cea de mai sus..ar fi sa puneti o limita de varsta pentru admin..si cererea de admin sa fie putin mai complexa pentru ca nu contine niste detalii imp..eu va dau un eX de cerere de pe forumu` serverului meu si faceti o comparatie...aici chiar las ruga pe Iggy sa puna o limita de varsta 15/16 ani
*Astept pareri unde am gresit sau daca am avut dreptate in textul de mai sus..Rog sa fiti SINCERI
Dum Iun 27, 2010 2:28 pm Scris de Leo97Bk
» Monk~ BAN PERMANENT!!!
Lun Iun 21, 2010 3:28 pm Scris de seby
» *F.B.I.*Imar' BAN
Lun Iun 21, 2010 3:26 pm Scris de seby
» cerere admin DrM|BoGDaN
Lun Mai 31, 2010 7:12 pm Scris de seby
» Cerere admin
Lun Mai 31, 2010 7:09 pm Scris de seby
» cerere unban evolution
Lun Mai 31, 2010 2:04 pm Scris de EvoluTioN.
» Cerere Admin
Lun Mai 31, 2010 12:05 pm Scris de IgGyArBuKlE
» REclamatie ADMIN Rayback92
Mier Mai 19, 2010 9:54 am Scris de IgGyArBuKlE
» [Walle]Redirecte Leo97Bk
Lun Mai 10, 2010 8:38 pm Scris de Leo97Bk
» Ati vrea sa schimba deathrun?(intrati si dativa parerea)
Vin Mai 07, 2010 7:27 pm Scris de Leo97Bk